Festival Weekend Woudrichem
donderdag 21 mei tot en met zaterdag 23 mei 2020

Bereikbaarheid vesting Woudrichem

De evenementen in Woudrichem zijn bereikbaar over water, op de fiets, te voet of met de auto. Woudrichem is gelegen op het 3-rivierenpunt waar Maas, Waal en Merwede samen kamen. Deze natuurlijke grens maakt dat u gebruik kunt maken van vele manieren om de evenementen te bezoeken.

Fiets

U kunt Woudrichem met de fiets bereiken vanuit alle windrichtingen. Er is een parkeerterrein voor fietsen aan het Arsenaal in Woudrichem. Wanneer u vanuit Gorinchem komt voor het Festival Weekend dan kunt u uw fiets aan de overkant van het water laten staan en met de pont van Riveer naar Woudrichem komen.

Auto

Bij binnenkomst van Woudrichem volgt u de P-route die met gele borden is aangegeven. Er zijn in Woudrichem drie parkeerterreinen waarvandaan u te voet naar de vesting van Woudrichem kunt. 


Parkeerterreinen:

  • Raadhuisplein 
  • Jacoba van Beierenstraat
  • Schapendam

Er worden tijdelijke parkeerterreinen ingericht alsmede fietsenstallingen. Het evenemententerrein is niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer en fietsers. Voor minder validen is een apart parkeerterrein ingericht, op vertoon van uw invalidenkaart zal u toegang worden verschaft tot dit parkeerterrein. Vanuit alle richtingen volgt u de met gele bebording aangegeven "P-route" en volgt u de instructies van de verkeersregelaars.


 

Vesting Woudrichem best bereikbaar over water!

Plan uw bezoek via de Riveer app!

In nauwe samenwerking met Riveer, de veerdienst die diverse oevergemeenten met Woudrichem verbind is de bereikbaarheid het beste alternatief over water. Niet alleen zeer praktisch, u stapt af rechtstreeks op het evenemententerrein en beleefd een heerlijke overtocht over het water.