Festival Weekend Woudrichem
donderdag 21 mei tot en met zaterdag 23 mei 2020

50e jaarmarkt en kinderrommelmarkt

Tussen de monumentale panden binnen de vesting is het heerlijk slenteren over de jaarmarkt, die ruim 120 kramen en stands telt. Je kunt er prima op zoek naar hippe, nostalgische en retro koopjes. Natuurlijk is het ook lekker om vanaf een terrasje met een hapje en drankje te genieten van de jaarmarkt en de mensen.

Het traditionele karakter van de jaarmarkt wordt afgewisseld met hippe en vintage artikelen, foodtrucks en brocante  waardoor de Woudrichemse jaarmarkt een van de grootste in de regio is. Het aanbod is hierdoor steeds aantrekkelijk.

Kenmerkend voor de Woudrichemse jaarmarkt zijn de historische straten waarin deze zich bevindt. Met de historische gevels op de achtergrond geeft dit een zeer sfeervolle ambiance.


Ook qua muziek worden visserskoren en vernieuwende muziek en straatentertainment afgewisseld zodat u geniet u van de sfeer zoals u gewend bent in combinatie met leuke nieuwe activiteiten.

Naast de jaarmarkt is er in de Molenstraat de kinderrommelmarkt waar de kinderen als echte kooplieden hun spullen voor niet teveel te koop aanbieden..

Een heuse Woudrichemse traditie waarbij de kinderen in alle vroegte..06:00 uur hun kleedjes uitspreiden...