Deelname jaarmarkt
Stichting Festival Comité Woudrichem - 2017
Informatie deelnemers

De jaarmarkt zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 27 Mei. De markt vangt aan om 09:00 en zal eindigen om 17:00. Vanaf 07:00 is het mogelijk het marktterrein te betreden. Op de kruising van Kerkstraat met de Bagijnestraat treft u onze medewerkers welke u naar uw standplaats zullen verwijzen.
De kosten voor het huren van een grondplaats, 4m¹, bedragen € 27,50. Tevens is het mogelijk een kraam, 4m¹, te reserveren welke is voorzien van bovenzeil voor het bedrag van € 45,00. Wanneer u onder de categroie Food valt bedragen de kosten voor een standplaats € 75,-. Gezien de karakteristieke omgeving waar het marktterrein zich bevindt, is het praktisch onmogelijk af te wijken van de afmeting van standplaatsen. Mocht u aanvullende wensen hebben verzoeken wij u deze kenbaar te maken op het inschrijfformulier. De organisatie zal zoveel mogelijk met uw wensen rekening houden.

Kenmerken jaarmarkt

Uw inschrijving wordt genoteerd op het moment dat het originele inschrijfformulier door ons is ontvangen. Het formulier is aan te vragen bij het marktsecretariaat via info@festivalweekendwoudrichem.nl.
Toewijzing van standplaatsen vindt plaats op volgorde van inschrijving. Op de gehele jaarmarkt is branchebescherming van toepassing. Door de organisatie wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen.
De jaarmarkt bestaat in totaal uit ongeveer 110 standplaatsen.
De jaarmarkt te Woudrichem trekt vele bezoekers uit de weide omgeving mede door de extra activiteiten. Tijdens de markt zal de muzikale omlijsting verzorgt worden door diverse straatmuzikanten. Tevens zal de kermis geopend zijn.WYSIWYG Web Builder