Jaarmarkt & kinder rommelmarkt
Stichting Festival Comité Woudrichem - 2017
Tussen de vele fraaie monumentale panden binnen de oude vesting slenteren over de ruim 120 kramen & stands tellende jaarmarkt. Tijdens de jaarmarkt zijn er weer allerlei mogelijkheden om op één van de aanwezige terrasjes te genieten van een lekker drankje en hapje.
Naast de jaarmarkt is er weer de traditionele kinderrommelmarkt in de Molenstraat waar de kinderen als echte kooplieden hun vele bijeen vergaarde spulletjes voor weinig geld te koop aan zullen bieden. Ook dit jaar zullen er weer diverse brocante waren worden aangeboden. Voor ieder wat wils!
Naast de fraaie flyer met de daar bij behorende agenda zal dit jaar ook weer0 een heuse krant op tabloid formaat worden uitgegeven met alle aanvullende informatie over het festival weekend, sfeer impressies en intervieuws met deelnemers. De verspreiding van deze krant zal onafhankelijk plaatsvinden van de folder zoals u die in Woudrichem gewend bent. Verspreiding van deze krant zal plaatsvinden in de gemeenten Woudrichem, Werkendam en Heusden.
Tijdens de markt zal u zeker vermaakt worden door gezellige muziek, een heuse orgelman en diverse acts. Bijzonder is dat er steeds vaker diverse straatmuzikanten en artiesten zich spontaan aanmelden om zich aan het publiek te presenteren. De organisatie juicht deze initiatieven van harte toe!

Laat u zich verder verassen door bijvoorbeeld het toch wel vreemde duo "Koos & Toos". Toos haar doos herbergt vele geheimen.....
in de historische vesting van Woudrichem
WYSIWYG Web Builder